www.konditerembudapest.hu
Siestacipo.hu Siestacipo.hu
 
X
Válassz kerületet:
Válassz mozgásformát:

Paintball Akadémia

(szerkesztés) Budapest, 1117, Hunyadi János út 162. +36302622091 http://paintballakademia.hu Mozgásformák: paintball Nyitvatartás: H: Bejelentkezés szerint
K: Bejelentkezés szerint
SZE: 20.30-22.30
CS: Bejelentkezés szerint
P: Bejelentkezés szerint
SZO: Bejelentkezés szerint
V: Bejelentkezés szerint
Hibás hirdetés bejelentése

Paintball Akadémia vélemények


Tudtad, hogy a paintball sport, sőt vannak versenyek és paintball edzések is? Nálunk egészen az alapoktól megtanulhatod mindazt, ami a paintballhoz kell. Nem baj, ha még sosem paintballoztál, sőt az sem, ha nincs felszerelésed!

5 ÉRV A PAINTBALL MELLETT:

* Növeli az állóképességedet.

* Javítja a szem-kéz koordinációt.

* Jobbak lesznek a reflexeid.

* Egy nagyszerű társaság tagjává válhatsz.

* A paintball egy menő extrém sport!

PAINTBALLOZZ, HA:

* Nem vagy félős.

* Jó csapatjátékos vagy.

* Ráuntál a hagyományos sportokra és kipróbálnál valami újat.

EZEKBŐL ÁLL EGY PAINTBALL EDZÉS:

Mint minden sportban a paintballban is fontos a gyakorlás, amit Nálunk Magyarország legjobbjaival tehetsz meg. Az edzések igen sokrétűek, erőnlét, képességfejlesztés és játék mellett elméleti oktatást is biztosítunk. Nálunk többek közt ezekből áll tréning:

* FELSZERELÉSED SZAKSZERŰ KARBANTARTÁSA: A minőségi paintball markerek igen bonyolult technológiát használnak. Ennek karbantartásához ad segítséget hivatalos Planet Eclipse Tech-ünk, akitől ellesheted a marker javításának, karbantartásának, beállításának minden fortélyát.

* TAKTIKA: A paintballban nagyon sokféle szituáció, pálya és taktikai variáns létezik, amiket edzéseinken begyakorolhatsz.

* KOMMUNIKÁCIÓ A PÁLYÁN: A paintballban többet számít a kommunikáció mint gondolnád! Egyszerre nem tudsz 5 ellenfeledet és 4 csapattársadat is szemmel tartani, ezért a csapattársaid a Te kiterjesztett szemeid és füleid. Tőlük nagyon sok információt kaphatsz, ha figyelsz rájuk. A profi csapatok speciális fedezékneveket és kódrendszert használnak a kommunikációra.

* SZABÁLYOK, SZABÁLYRENDSZEREK: A paintball szabályainak ismerete alapvető fontosságú ahhoz, hogy tudd, mit szabad és mit nem a pályán. Ezek egy része fontos biztonsági előírás, ami mindenki számára kötelező azért, hogy a paintball biztonságos legyen!

* PONTOS LÖVÉS KÜLÖNBÖZŐ TESTHELYZETEKBŐL (SNAP SHOOTING, FUTVALÖVÉS, BREAKOUT): A paintballban az egyik legfontosabb dolog, hogy pontosan lőjj!

Kattints a honlapunkra és jelentkezz edzéseinkre!