www.konditerembudapest.hu
Siestacipo.hu Siestacipo.hu
 
X
Válassz kerületet:
Válassz mozgásformát:

Kettlebell Dózis HQ

(szerkesztés) Budapest, 1116, Kondorfa utca 18. 06303887737 http://www.kettlebelldozis.hu Mozgásformák: kardio csoportos óra fitness Nyitvatartás: H: 7-8, 18-21
K: 7-8, 16-21
SZE: 7-8, 18-21
CS: 7-8, 16-21
P: 7-8, 18-20
SZO: zárva
V: zárva
Hibás hirdetés bejelentése

Kettlebell és testsúlyos alapú funkcionális edzések!

 

Mit adunk neked?

Kezdjük a legfontosabbal - mi mások vagyunk, mint egy átlag edzés vagy terem. A legfontosabbak:

 • Holisztikus szemlélet - aminek számodra az a haszna, hogy az ember egészét nézzük és nem csak részterületekkel foglalkozunk. Nálunk nem csak egy edzést kapsz, hanem egy prevenciós és rehabilitációs rendszert, életmód és táplálkozási coachingot, s ebből te döntöd el mire van szükséged.
 • Gondoskodást & odafigyelést - aminek számodra az a haszna, hogy biztosan tudod itt észrevesznek és személyre szabottan kapsz feladatokat. Itt nem találkozol telefont nyomogató személyi edzőkkel és unottan a kliens mellett álló 'oktatókkal'. Feltűnik, ha hiányzol, észrevesszük és visszajelezzük a fejlődésed, törődünk veled az órán és azon kívül is. Nekünk ez a hivatásunk és itt fontos vagy!
 • Szakértelem & tapasztalat - ami nem csak papíron létezik. Itt nem 1-2 hétvégés képzésen végzett oktatók vannak, több mint 60 diplomával rendelkezünk, amikből sok több éves tanulást takar. 11 éve halmozzuk fel a tudásunkat, amit folyamatosan bővítünk. 1.000+ tanítvány és 10.000+ tanított óra van a hátunk mögött.
 • Díjmentes kipróbálás - aminek számodra az a haszna, hogy nem kockáztatsz semmit a részvételeddel. Elég csak akkor döntened, amikor már belekóstoltál abba, amit kapni fogsz tőlünk és úgy látod, hogy tetszik a rendszerünk. Hisszük, hogy csak a tudatosan meghozott döntés alapozza meg az eredményeket.
 • 100%-os pénzvisszafizetési garancia - amit senki sem kínál a szakmában, nem véletlenül. Ha bármiben nem azt adjuk, amit ígértünk vagy amire számítottál, akkor ingyen jártál - s ez a garancia életed végéig áll! Itt nincs zsákbamacska, nálunk nem tudod megbánni a döntésed, mert nem vállalsz rizikót, csak az idődet adod.

 

Vírus ellen védve

Két oldalról is védve leszel a jelenlegi bizonytalanságban, ha újra felpörögne a járvány. Egyrészt vakcina mellett is az immunrendszer erősítése a hatékony megelőzés, amiben a mozgásnak és táplálkozásnak is kulcsszerepe van - mi pedig azért vagyunk itt, hogy ezekről a lehető legtöbbet megtanuld. Másrészt pont az járvány 2020-as első tavaszi hulláma előtt 1 héttel indultak új csoportjaink, akik sikerrel vették a karantént és folyamatosan mozogtak közben is töretlenül végezve a programot. Azaz akkor sem kell tartanod hogy mozgás nélkül maradsz, ha a legnagyobb krach üt be - mi ott leszünk veled!

 

Ki szavaz nekünk bizalmat?

 • Aki büszkén akar a tükörképére nézni - lendülj (akár újra) formába
 • Aki ülő vagy álló életmódja kompenzálására keres aktivitást
 • Aki gerincbarát mozgásformára vágyik - ami segít rehabilitálni a mozgásszervi problémáit
 • Akinek számít, hogy profi szakember foglalkozik vele, személyre szabott program szerint
 • Akinek számít az erő, állóképesség és robbanékonyság fejlesztése
 • Aki keresztedzésként használja más sportok mellé - alapozd meg az ottani eredményeid

Kíváncsi vagy milyen egy edzés? Less bele egy haladóbb óránkba a lenti videóval. Az alapoktól kezdünk, de az érzés már ebből is átjön milyen és előbb-utóbb te is itt fogsz tartani :)

Ha pedig még mindig nem vagy biztos benne, hogy ez neked való-e, akkor a regisztrációdat követően szeretettel látlak minden kurzus első óráján, kötelezettségek nélkül. Ezek az órák ingyenesen megtekinthetők, az aktív részvétel pedig segít döntést hozni a rendszerünk ismeretében.

Ráadásul annyira biztosak vagyunk, hogy nem fogsz csalódni, hogy ha végigjárod a képzést 100 %-os garanciát vállalunk az eredményre! Több mint 11 éve bizonyítja több ezer tanítvány eredménye, hogy a Dózis oktatócsapata az egyik legjobb a szakmában. Mi nem csak tartjuk a szavunk, hanem többet adunk, mint amit ígértünk :