www.konditerembudapest.hu
Siestacipo.hu Siestacipo.hu
 
X
Válassz kerületet:
Válassz mozgásformát:

Újpalota Fitnesz Centrum

(szerkesztés) Budapest, 1156, Nyírpalota út 2 36-30-605-5068 http://www.ujpalotafitnesz.hu https://www.facebook.com/ujpalotafitnesz Mozgásformák: kardio crossfit csoportos óra fitness spining tánc wellnes és szauna Nyitvatartás: H: 06:00-22:00
K: 06:00-22:00
SZE: 06:00-22:00
CS: 06:00-22:00
P: 06:00-22:00
SZO: 08.00-20.00
V: 08.00-20.00
Hibás hirdetés bejelentése

Újpalota Fitnesz Centrum vélemények


Fitnesz centrumunk 2019. április 1-jén új tulajdonosokkal indítja szolgáltatásait, a terasz kiépítése után, közel 1000 négyzetméteren. A tavaly megújult terem és eszközpark mellett heti 42 órányi csoportos edzéssel, népszerű instruktorok vezetésével várjuk a mozogni vágyókat, az emeleti tornateremben. A konditeremben mintegy száz gép és számos szakavatott személyi edző segíti a sportolókat.

Öltözőink, melyek korábban az edzőtérrel együtt az első emeleten voltak, felkerültek a második emeletre, így sokkal tágasabb tereket rendezhettünk be, a korábbinál több öltözőszekrény és zuhanyzó kapott helyet. Ugyanezen a szinten található egy teljesen új szauna, ami minden napijeggyel és bérlettel igénybe vehető, és az öltözőkből nyílik; A tornateremből egy kisebb, funkcionális terem nyílik, privát foglalkozások számára.

Az első emeleten a bejárattal szemben helyezkedik el a recepció, a fehérjebár, melynek kínálatát most is folyamatosan bővítjük, figyelembe véve a vendégeink igényeit, kedvenc termékeiket, és igyekszünk beszerezni mindent, amire csak szükségük lehet. Mostantól bankkártyás fizetésre is lehetőség nyílik. Nem csak táplálékkiegészítőket, edzés előtti, közbeni és edzés utáni formulákat értékesítünk, hanem különböző energiaszeleteket, fehérjeszeleteket, különböző izotóniás és sportitalokat, gyümölcsöket, kávét is, illetve ha valaki szeretne, az edzéshez vagy a szaunázáshoz is megfelelő méretű törölközőt is bérelhet. A teljesség igényét növeli még, hogy vendégeink az egészség és az esztétikum érdekében szoláriumot is igénybe vehetnek, ez a korábbi szolgáltatásunk most is elérhető.

A géppark és az edzőtér jelentős változásokon ment keresztül, hiszen most sokkal nagyobb területen, kibővült gépparkkal várjuk a hozzánk érkezőket. Új Sterling gépeket is beszereztünk, ezek kialakítása abszolút igazodik a szervezet anatómiai felépítéséhez, mozgástartományuk kényelmes, biztonságos használatot tesz lehetővé. A már meglévő géppark több eleme is felújításon esett át, az újakkal együtt pedig már minden izomcsoport edzéséhez számtalan lehetőség és gyakorlat közül választhat az ember.
Jelenleg 6 futópad, bicikli, ellipszis gépek, taposók, kötélhúzó gép, karergométer alkotják a cardio gépek csapatát, amelyeken az edzés előtti bemelegítés vagy egy komplett cardio edzés is végezhető, használatukban és a programok beállításában edzőink is szívesen segítséget nyújtanak.

A súlyzós edzés kedvelőinek 2 erőkeret, egy guggoló állvány, egy Smith keret is rendelkezésükre áll, az edzésben pedig a kihelyezett bandázsok, erőemelő övek, csuklópántok is segítségükre lehetnek. Láb erősítő gépeink népes sorát új lábtolóval és a várva várt fekvő combhajlíó géppel is megtoldottuk, a lábnap pedig nem lenne teljes vádli erősítés nélkül, így ülő és álló vádligép is található a teremben, hogy mindenki megtalálhassa a számítását. A géppark új tagjai között találunk méh hátgépet, mellnyomót, vállgépet is.
Gumikötelek, bordásfal, kisebb kézi súlyzók, pilates labdák találhatóak az edzőtér több pontján, melyekkel bárki változatosabbá teheti az edzéseit, ezen kívül különböző SMR hengerek, tatami segíti a nyújtást, az edzés végi levezetést vagy a talajon történő munkát.

Köszönjük, ha Te is ellátogatsz hozzánk és bizalmat szavazol nekünk! Legyél Te is részese a mindennapjainknak és ápold nálunk az egészségedet! Árainkról és bővülő szolgáltatásainkról folyamatos tájékoztatást adunk itt és a weboldalunkon is egyaránt.