www.konditerembudapest.hu
Siestacipo.hu Siestacipo.hu
 
X
Válassz kerületet:
Válassz mozgásformát:

SportPont

(szerkesztés) Budapest, 1064, Rózsa utca 50. 06703964089 http://www.sportol6.hu Mozgásformák: kardio csoportos óra ping pong röplabda tollas Nyitvatartás: H: 8.00-21.00
K: 8.00-21.00
SZE: 8.00-21.00
CS: 8.00-21.00
P: 8.00-21.00
SZO: zárva
V: zárva
Hibás hirdetés bejelentése

A Terézváros szívében elhelyezkedő sportlétesítmény egyedülállósága abban rejlik, hogy egyszerre ad otthont a kötelező iskolai testnevelés órák helyszínének biztosításával az általános iskolás korú gyerekek sportoltatásának, valamint az óvodás korú, fiatal és idősebb edzeni vágyó vendégeinek.

SportPont a kötelező iskolai testnevelésben

Hisszük, hogy a rendszeres testmozgás nem csak betegségeket előz meg, javítja az általános kondíciót, fejleszti a koordinációt, az erőt- és állóképességet, közösségformáló erővel bír, hanem lelki feltöltődést ad a gyermekeknek, segíti őket a hatékonyabb tanulásban, kreativitásban. Mindez (nagy eséllyel) elérhető, egy elhivatott testnevelő tanár óravezetése által, azonban fontos, hogy a diákok megfelelő infrastruktúrával rendelkező helyen végezzék a testmozgást. Ehhez nyújt segítséget tornaszobák biztosításával létesítményünk -igény szerint- a környező iskoláknak. Különböző sporteszközökkel (bordásfal, tornaszekrény stb.) felszerelt 154 és 58 nm-es termeink kiváló helyszínei lehetnek a kötelező mozgásanyag megtanítása mellett a zenés-táncos foglalkozásoknak, s minél több (modern) eszközt igyekszünk biztosítani a játékos, örömteli fejlesztéshez. Öltözőinkben kényelmes, tiszta környezetben készülhetnek a gyerekek a testnevelésórára.

SportPont a fitness-ben

A csoportos órák kedvelőinek, s az önállóan edzeni vágyóknak egész nap lehetőségük van a SportPontban mozogni, legyen szó a 2-3 évesekről, anyukákról, egyetemista hallgatókról, vagy idősebbekről. A gerinctréning, alakformáló aerobik, zumba, funkcionális edzés, gyerektorna, pilates, jóga órák, stb. látogatása mellett kardiógépeken, a „funkcionális-sarokban”, vagy akár személyi edző segítségével is tudnak sportolni vendégeink.