www.konditerembudapest.hu
Siestacipo.hu Siestacipo.hu
 
X
Válassz kerületet:
Válassz mozgásformát:

Aravinda Jóga

(szerkesztés) Budapest, 1051, Bajcsy-Zsilinszky út 24. II/5. +36 20 292 4233 http://aravindajoga.hu/ Mozgásformák: jóga Nyitvatartás: H: weboldalunkon
K: weboldalunkon
SZE: weboldalunkon
CS: weboldalunkon
P: weboldalunkon
SZO: weboldalunkon
V: weboldalunkon
Hibás hirdetés bejelentése

Aravinda Jóga vélemények


A mozgás maga az élet. Hangulatjavító, oldja a szorongást, elűzi a stresszt. Hatására erősödik a szívizom és növekszik a szív teljesítőképessége. Erősíti az immunrendszert, fokozza a vérkeringést, a sejtek több oxigént és tápanyagot vesznek fel, növekszik a tüdőkapacitás. A rendszeres testmozgás segít a csonttömeg megtartásában, beolajozza az ízületeket, megerősíti izmainkat és hozzájárul a felesleges kalóriák elégetéséhez.

A jógát mi nemcsak mint mozgásformát kínáljuk, hanem a keleti kultúrát is ötvözzük vele. Lecsendesítjük az elmét, harmonizáljuk a bennünk élő energiákat, ezzel elérjük belső nyugalmunkat. A légzés és a mozgás tudatos összehangolása maga az áramlás, ez maga a jóga. Gyakorlásával megalapozzuk egészségünket, megerősítjük, vagy éppen visszanyerjük rugalmasságunkat testileg és mentálisan egyaránt. A jógával egy olyan eszköz birtokába jutunk, amely ma kincset ér.

A jóga – melyet ősi idők óta használnak az egészség megőrzésére – egy kiegészítő egészségmegőrző rendszer. Kiemelt helyet foglal el az ősi eredetű gyógyító eljárások között, egészségügyi szabályai az ősi indiai orvoslás, az ájurvéda elemeivel egyeznek meg. Számos ismert orvos, szaktekintély hangsúlyozza, hogy a jóga kiegészíti a modern orvostudományt többek között az interocepcióból, vagyis a belső érzékelésből származó adatokkal. Az interoceptív szervérzeteknek ugyanis rendkívül fontos szerepük van a betegségek megelőzésében. Az egészségtelen életvezetés, a stressz okozta feszültség, szorongás felerősíti a genetikai hajlamokat, gyakorlatilag önmagunkat betegítjük meg. A jóga által nyújtott lelki kiegyensúlyozottság a testi egészségre is hatással van. Az elmére gyakorolt hatása – a belső nyugalom, a kiegyensúlyozott életvezetés képessége, a stressz kezelése – mentális egészséget biztosít számunkra.

Budapest szívében, ahol az üzleti élet lüktet és sokféle energia összpontosul, mi békét és harmóniát teremtünk. Gyere, ismerd meg a sokféle mozgásformát, amelyet kínálunk, és válassz korodnak, egészségi, edzettségi állapotodnak megfelelőt. Számunkra a legfontosabb, hogy jól érezd magad.